Home Multilock Original

© KAPVAST | COPYRIGHT 2017

ORIGINAL IS HET ANTWOORD OP DE TOENEMENDE DIEFSTAL VAN BUITENBOORDMOTORKAP & -ONDERDELEN.

Kapvast Original

BESCHERM NU JE WAARDEVOLLE BUITENBOORDMOTOR MET ONS DUURZAAM ANTI-DIEFSTALNET EN MIS GEEN VAARMOMENT MEER DOOR DIEFSTAL

Bestel nu je eigen kapvast original
EIGENSCHAPPEN KAPVAST ORIGINAL

Krasvrije oplossing

Kapvast gebruikt geplastificeerde roestvrijstalen kabels om krassen te voorkomen. Daarnaast kan Kapvast niet roesten wat zorgt dat het product vele malen langer meegaat.

Blijft altijd zitten

Je kan kapvast gewoon laten zitten, ook tijdens het varen. Het design is zo bedacht dat je nog steeds met de motor kan sturen. Alleen als je wilt tanken zal de tank los moeten!

ABUS nano protect

Bij iedere Kapvast zit een extra sterk en oerdegelijk ABUS hangslot met nano protection. Dit slot is gepatenteerd en gekeurd en wordt met 2 sleutels geleverd.

De motor gezekerd

Behalve dat je je motor moet beveiligen, moet je ook altijd je motor zekeren zodat hij niet in het water kan vallen. Dat kan heel makkelijk moet Kapvast, zonder schroeven of boren.

Kapvast Original

Kapvast Original is de oplossing voor kap- en onderdelendiefstal. Als je al een buitenboordmotorslot hebt verzeker je jezelf met Kapvast Original van onbezorgde nachten en voorkom je diefstal van de kap, onderdelen en de tank. Daarnaast zeker je met het extra lange slot ook de motor aan de boot. Kan hij nooit overboord slaan.

Kapvast Original S

Past om buitenboordmotoren tot 10pk.

€89,95

Bestel

Kapvast Original M

Past om buitenboordmotoren van 10 tot 20pk.

€94,95

Bestel

Kapvast Original L

Past om buitenboordmotoren van 20 tot 40pk.

€99,95

Bestel Nu beschikbaar! Nu beschikbaar!

Verschillende maten

We maken Kapvast in een natuurlijke vorm zodat hij mooi afgewerkt en netjes over de motor valt. Daarom zijn er de maten S, M en L, zodat hij om iedere motor past.

Extra lang slot voor de tank

Omdat er een extra lang slot om Kapvast heen zit kan je extra spullen aan boord vastzetten. Bijvoorbeeld je tank of de accu, maar ook het roer of een speaker natuurlijk.