Home Multilock Original

© KAPVAST | COPYRIGHT 2017

Kapvast Multilock

Kapvast Multilock is de alles-in-één oplossing voor het toenemende probleem van buitenboordmotor- en onderdelen-diefstal. Behalve je motor aan de boot, beveilig je met Multilock ook de kap. Hierdoor kunnen waardevolle onderdelen niet meer gestolen worden. Daarnaast zet je met het extra lange slot je tank vast en zeker je je motor aan de boot. Met Multilock ben je in één keer klaar en mis je geen vaartocht meer!

EIGENSCHAPPEN KAPVAST MULTILOCK

MULTILOCK IS DE ALLES-IN-ÉÉN OPLOSSING VOOR BUITENBOORDMOTORBEVEILIGING.

Kapvast Multilock

BESCHERM NU JE WAARDEVOLLE BUITENBOORDMOTOR MET ONS DUURZAAM ANTI-DIEFSTALNET EN VOORKOM DAT JE NIET KAN VAREN DOOR DIEFSTAL

Bestel nu je eigen kapvast multilock

Alles-in-een oplossing

We maken Kapvast in een natuurlijke vorm zodat hij mooi afgewerkt en netjes over de motor valt. Daarom zijn er de maten S, M en L, zodat hij om iedere motor past.

Beveilig je motor

Ons Multilock beveiligingsnet met ultra protect slot zet de motor vast aan de boot en zekert de motor om overboord vallen te voorkomen. Met Multilock ben je in één keer klaar.

Krasvrije oplossing

Kapvast Multilock heeft een plastic cover over alle klemmen en geplastificeerde roestvrijstalen kabels om krassen te voorkomen. Hiermee blijft je kap altijd krasvrij.

ABUS diskus RVS

Kapvast Multilock komt met een onverwoestbaar ABUS diskus RVS slot. Dit slot is voorzien van 360° beveiliging, is gekeurd en gepatenteerd en wordt met 2 sleutels geleverd.

Robuust uiterlijk

Omdat we dikkere kabels gebruiken valt Kapvast Multilock beter op. Dit schrikt gelegenheidsdieven af en voorkomt diefstal door meer ervaren dieven met goed gereedschap.  

Ultra protect slot

De door ons ontwikkelde Ultra protect anti-diefstal kabel is bijna niet door te krijgen. Kapvast Multilock bevestig je eenmaal om je motor en hoeft er dan nooit meer af.

Kapvast Multilock S

Past om buitenboordmotoren tot 10pk.

€149,95

Bestel

Kapvast Multilock M

Past om buitenboordmotoren van 10 tot 20pk.

€159,95

Bestel

Kapvast Multilock L

Past om buitenboordmotoren van 20 tot 40pk.

€169,95

Bestel Nu beschikbaar! Nu beschikbaar!