Home Multilock Original

© KAPVAST | COPYRIGHT 2017

ALS JIJ ER NIET BENT IS KAPVAST ER OM JE BUITENBOORDMOTOR TE BEVEILIGEN

Uniek anti-diefstalnet

Buitenboordmotoren worden steeds beter beveiligd. We zien dat daarom kap- en buitenboordmotor-onderdelen steeds vaker worden gestolen. Met name in grachtensteden zoals Amsterdam, Leiden en Utrecht neemt diefstal exponentieel toe. Via het water varen dieven langs de boot en nemen zonder aan boord te hoeven stappen de kap en tank mee. Regelmatig worden ook CDI, startmotor en bobine er afgeschroefd.

Een nieuwe kap (~€700), CDI (~€400) en tank (~€65) kosten nieuw al snel €1100, daarmee wordt varen wel heel duur. Daarbovenop is het tijdrovend om alle onderdelen weer te vervangen en valt het dagje varen in het water.

BESCHERM NU JE WAARDEVOLLE BUITENBOORDMOTOR MET ONS DUURZAAM ANTI-DIEFSTALNET ZODAT JE ZEKER WEET DAT JE MOTOR BLIJFT LIGGEN

Wat biedt Kapvast anti-diefstalnet?

Veilig en betrouwbaar

Zowel in de grachten als in de haven zijn de kap, elektrische onderdelen en tank beschermd. Met het extra lange slot zeker je de motor aan de boot, kan hij nooit overboord slaan. Daarnaast beveiligt Kapvast Multilock ook de moxtor aan de boot en ben je in een keer klaar.

Lokaal geproduceerd

Kapvast wordt handgemaakt in Amsterdam, dicht op de grachten waar we het hardst nodig zijn. Omdat we zelf al jaren varen weten we waar behoefte aan is: een betaalbaar maar betrouwbaar slot wat je niet in de steek laat zodat jij altijd kan varen wanneer het jou uitkomt.

Design en stijlvol

Kapvast heeft 2 uitvoeringen: Original en Multilock. Beide uitvoeringen hebben we in de maten S, M en L zodat hij altijd om jouw motor past. Kapvast is zo gevormd dat hij netjes om de motor valt, krasvrij is en tijdens het varen kan blijven zitten. Een keer erop nooit meer eraf, net zoals je motor.

Eerlijk product

Wij geloven in Kapvast. Behalve dat Kapvast uitvoerig getest en daarmee aantoonbaar effectief is, vinden wij het belangrijk dat jij tevreden bent met ons product. We sturen hem gratis op en mocht hij niet passen dan kan je hem gratis omruilen. Net dat beetje extra.

Eigenschappen van Kapvast Bestel nu je eigen kapvast

Tegen deze diefstal biedt Kapvast anti-diefstalnet unieke bescherming. Door Kapvast om de buitenboordmotorkap te bevestigen is het niet meer mogelijk de kap en onderliggende onderdelen mee te nemen. Kapvast heeft een extra lang slot waarmee je ook bijvoorbeeld de brandstoftank of accu vast kan leggen. Dit slot kan je ook door een oog van de boot halen zodat je motor gezekerd zit en nooit overboord kan slaan. Geen gedoe meer met boren maar gewoon Kapvast gebruiken.

Zorg vandaag nog dat jouw buitenboordmotor veilig ligt. Beveilig hem met Kapvast als je er zelf niet bent. Kan jij in ieder geval blijven varen wanneer je wilt.

Nu beschikbaar! Nu beschikbaar!