Home Multilock Original

© KAPVAST | COPYRIGHT 2017

MEER DAN 10 JAAR ERVARING OP HET WATER EN 5 JAAR IN BUITENBOORDMOTOREN

Waarom zou je met ons in zee gaan?

Wie zijn wij

Ons verhaal

Wij varen al jaren over de Amsterdamse grachten en weten als geen ander hoe vervelend diefstal van de buitenboordmotor is. Als het dan eindelijk mooi weer is moet je weer aan het werk om een nieuwe motor te kopen.

Daarnaast komt tank- en onderdelendiefstal steeds meer voor en was daar nog geen oplossing voor. Dat is met Kapvast Multilock verleden tijd. Hiermee beveilig je je motor tegen alle vormen van diefstal.

BESCHERM NU JE WAARDEVOLLE BUITENBOORDMOTOR MET ONS DUURZAAM ANTI-DIEFSTALNET EN ZORG DAT JE ALTIJD KAN VAREN

Bestel nu je eigen kapvast

Het idee is ontstaan nadat we zelf slachtoffer werden van diefstal. We waren op een zaterdag gaan varen met onze sloep tot laat in de avond. De volgende dag wilden we weer gaan varen maar bij aankomst bleek van onze Yamaha 9.9 de kap, CDI, startmotor, gelijkrichter, spanningsregelaar en tank gestolen te zijn. Behalve dat we die dag niet meer konden varen heeft het ons bijna €1000 aan tweedehands onderdelen gekost. Daarnaast kostte het ons een maand om alle onderdelen te vinden en weer te monteren.

Online loop je het risico om de illigale markt in gestolen spullen te stimuleren en mogelijk zelfs je eigen onderdelen terug te kopen. We wilden dit voorkomen door onze onderdelen bij erkende dealers te halen. Nadat we onze Yamaha weer hadden opgebouwd bleek er geen product te zijn tegen deze vorm van diefstal. Daarom besloten we zelf  iets te bedenken om het dieven moeilijker te maken. Toen is Kapvast geboren. Uit noodzaak en uit passie voor het water.

Lees meer Nu beschikbaar!

Met wie werken wij samen?

Wij werken hard aan een actief dealersnetwerk zodat je Kapvast eerst vast kan houden voor je er zelf een besteld. Bij deze winkels vind je Kapvast in het assortiment:


De Leeuw Watersport - Watersportwinkel Pampus - Outboard Service Amsterdam -

Cast Marine - 4Nautic - Care Repair Outboardservice

www.maritiem24.nl - www.anti-diefstal24.nl


Ook dealer van Kapvast worden? Stuur een mailtje naar info@kapvast.nl en we benaderen je zo snel mogelijk.